Találja meg a legjobb árú járatokat

Argentína Patagónia (Bariloche, El Calafate, Ushuaia)

Időjárás Argentína Patagónia (Bariloche, El Calafate, Ushuaia)


Argentína Patagónia a világ egyik leglenyűgözőbb és legváltozatosabb természeti csodájának számít. Az itt található városok, például Bariloche, El Calafate és Ushuaia, döbbenetesen változatos időjárást kínálnak, amelyek az év minden szakaszában különböző élményeket nyújtanak a látogatóknak.

Bariloche
Bariloche egy gyönyörű város, amely egy tóparti tájban található és körülötte hegyek magasodnak. A város mindig változó időjárása lehetővé teszi, hogy az év bármely szakaszában élvezze a népszerű kirándulásokat, kerékpártúrákat és síelést. Az időjárás Barilochéban, általában hideg, ám a nyári hónapokban enyhébbre fordul, átlagosan 17 °C - 21 °C hőmérséklettel. A téli szezonban azonban a hőmérséklet általában mínusz 5 és mínusz 10°C között mozog. Az éjszakai hőmérséklet azonban nagyon hűvös lehet, különösen a téli hónapokban. A júliustól augusztusig tartó időszakban itt a legjobb a síelés és a snowboardozás.

El Calafate
El Calafate egy másik kiváló város Patagónia déli részén, amely szintén igazán változatos időjárással bír. A város közepén található az Argentino-tó, amely lenyűgöző környezetet és égi jelenségeket kínál. Az időjárás El Calafate városában viszonylag száraz és hideg, sok zord, szélviharos idővel. A nyári hónapokban azonban nagyon kellemes, az átlagos hőmérsékletek pedig általában 17°C és 24 °C között változnak. A téli hónapokban azonban általában -10°C és -2°C között mozog a hőmérséklet átlagban. A téli hónapokban itt a legjobb lehetőségek a gleccserkartbajárás és a kirándulások.

Ushuaia
Ushuaia, a déli határpatkó fővárosa, az egész évben változó időjárásról híres. Az itt található nemzeti parkok, gleccserek és vízesések különleges látványt nyújtanak az utazóknak. Az időjárás nagy része hideg és száraz, a nyár általában enyhe és csapadékot hoz, míg a téli hónapok rendkívül havasak és hidegek. Az átlagos nyári hőmérsékletek 10°C és 15°C között mozognak, míg a téli hónapokban az átlagos hőmérséklet mínusz 2°C és mínusz10°C között mozog. A turisták számára itt a téli hónapokban a síelés és a snowboardozás a legjobb a Domingo-csúcsban, míg a nyári hónapok az ideálisák a hegymászást, a túrákat és a horgászást kedvelőknek.

Összességében Argentína Patagónia kiváló helyet jelent a természetes szépségek és a változatos időjárás szerelmeseinek. Bármely időszakban látogassák is meg Bariloche-t, El Calafate-t vagy Ushuaia-t, gyönyörű környezetet és élményeket biztosan találnak. A legfontosabb az, hogy pakkoljanak megfelelően a közelgő kalandokhoz, és élvezzék az időjárás változásait.


Ünnep Argentína Patagónia (Bariloche, El Calafate, Ushuaia)


Argentína Patagónia területén rengeteg lehetőség adódik a nyaralásra. Érdemes felkeresni az ikonikus Barilocé várost, az El Calafate gleccsert és az Ushuaia várost is. A terület különleges természeti képződményei, az erdős hegyek és kristálytiszta tavak varázslatos látványt nyújtanak.

Barilocé egy varázslatos város, ahol lehetőség van a síelésre, snowboardozásra télen és a vízi sportok, hegyi kerékpározás és a horgászat a nyári hónapokban. A város környékének szépségeire a legjobb módja egy kalandos kirándulás a Cerro Catedral hegyen vagy az Nahuel Huapi-tavon.

El Calafate-ben lehetőség van a lenyűgöző Perito Moreno gleccser megtekintésére. A gleccser megragadó látványt nyújt a környező hegyekkel és a kék vizű tavakkal. A környező vidék egyéb látványosságai a Los Glaciares Nemzeti Park és a Fitz Roy hegység csúcsai.

Ushuaia városa Dél-Amerika legdélebbi pontján fekszik. A környék számos természeti és kulturális látnivalókkal várja a látogatókat, mint például a Tierra del Fuego Nemzeti Park vagy a Ushuaia Maritime Museum. A városban a környező vizeken csónakázhat, vagy akár hegyi túrákat is szervezhet.

Ha a nyár eltöltése Argentínában Patagóniában a tervek között szerepel, akkor mindhárom várost látogassa meg. A képződmények lenyűgöző látványt nyújtanak, és bővíthetik az utazók élményeit. A környék varázslatos látványt nyújt, amely nemcsak a természetet szeretők számára érdekes, hanem azok számára is, akik a kultúrát és a történelmet kedvelik. Az Argentína Patagónia a nyaralók számára számos szórakozási lehetőséget kínál, így a kikapcsolódás és az élet élvezete garantált!


Repülőjegy Argentína Patagónia (Bariloche, El Calafate, Ushuaia)


Az Argentínai Patagónia a természeti szépségeiről és vadonjáró kalandokról ismert térség. A világ minden tájáról érkező turisták szeretnek ide repülni, hogy felfedezzék a gyönyörű hegyeket, gleccsereket és az állatvilágot is.

Bariloche, El Calafate és Ushuaia az argentin Patagónia három legismertebb városa. Ha megnézzük a repülőjegy-árakat a különböző légitársaságoknál, láthatjuk, hogy a repülőjegy-árak változóak, az időpontok, a távolság, és az indulási város függvényében. Az előre tervezés és a rugalmasság lehetővé teszi a legjobb árak megtalálását.

Bariloche

Bariloche a hegyekkel és a természetközeli környezettel híres. Éppen ezért, a legtöbb turista a várost választja a síelés vagy a hegymászás céljából. A repülőjáratok Buenos Airesből Bariloche-ba legalább 2 óra, de lehet akár több is attól függően, hogy a járatok közvetlenek vagy átszállósak.

Árak: 80-300$ közötti árakat találhatunk a repülőjegyekhez. Ha időben tervezi az utazást, akkor akár 60-70$-os árakat is találhatunk.

El Calafate

El Calafate a Perito Moreno gleccserről ismert. A turisták nagy számban látogatnak ide, hogy szemügyre vegyék ezt a világszerte híres gleccsert. Az Argentínai Patagónia észak-keleti részén található, és a legközelebbi nagy város Bariloche.

Árak: A repülőjáratok ára Buenos Aires-ból El Calafate-ba általában 150-250$ között mozognak. Ahogyan Bariloche-nál, itt is érdemes előre tervezni az utazást, hogy időben és anyagilag is jól be tudjuk osztani az utazásunkat.

Ushuaia

Ushuaia, Argentína összes városa közül a legdélebbi, és az etiópiai fok, hogy a repülőjáratok általában drágábbak. Azonban, ha valaki az álom kalandot keresi, akkor Ushuaia legjobb célpont. A város a természeti szépségeket, az állatokat és az erdőket kínálja.

Árak: A repülőjegyek ára Buenos Airesből Ushuaiába általában 200-400$ között mozognak. Ha szeretnénk elkerülni az árakat, akkor érdemes az utazást előre tervezni és lefoglalni.

Végül azt mondhatjuk, hogy az Argentínai Patagónia repülőjegyeinek ára változó és függ az indulási várostól, az időponttól és a keresleti kínálati aránytól. A legjobb eredmények érdekében, érdemes időben tervezni az utazást és gyakran ellenőrizni az árakat, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb árakat. Ha sikerül meglepő eredményeket találni, akkor hajrá, érdemes azonnal lefoglalni a jegyeket. Az Argentínai Patagónia rengeteg kalandot, élményt kínál, és a repülőjegyekkel a legjobb helyekre repülhetünk, hogy felfedezzük ezt a gyönyörű területet.


Gyakran ismételt kérdések és válaszok Argentína Patagónia (Bariloche, El Calafate, Ushuaia)


Kérdés: Milyen időjárás várható Patagóniában?
Válasz: A Patagóniai időjárás változó és nehéz előre jelezni. Általában a nyár (december-február) meleg, de esős, míg a tél (június-augusztus) hideg és száraz.

Kérdés: Milyen repülőjáratok állnak rendelkezésre Barilochéba utazáshoz?
Válasz: Barilochéba repülővel utazhat Buenos Airesből, Córdobából és más argentín városokból. A repülőtér központi pozícióban található és könnyű eljutni a városba.

Kérdés: Milyen túrákat ajánlanak El Calafatéban?
Válasz: El Calafate a Perito Moreno gleccser látogatásával híres. Túrákat kínálnak a gleccserhez, a Los Glaciares Nemzeti Parkba és a Fitz Roy hegycsúcsra.

Kérdés: Milyen tevékenységeket ajánlanak Ushuaiában?
Válasz: Ushuaia a Dél-Amerika legdélibb városa, és számos kiemelkedő tevékenységet ajánlanak, például hajókázás a Beagle-csatornán, hegymászás, túrázás a Tierra del Fuego Nemzeti Parkban és síelés a Cerro Castor sípályán.

Kérdés: Mennyi időre van szükségem, ha szeretném meglátogatni mindhárom helyet?
Válasz: Az időtartam függ az Ön preferenciáitól. Legalább két-három napot javaslunk Barilochéban, legalább két napot El Calafatéban és legalább öt napot Ushuaiában. Összesen körülbelül tíz napra lehet szüksége az utazáshoz.


Szállás Argentína Patagónia (Bariloche, El Calafate, Ushuaia)


Patagónia Argentína déli részén található, és lenyűgözően szép természeti környezettel rendelkezik. Az argentin Patagónia egyik legnépszerűbb része Bariloche, El Calafate és Ushuaia. Ezek a helyek csodálatos természeti környezettel, kulturális látványosságokkal és különleges szállásajánlatokkal rendelkeznek.

Bariloche

Bariloche a Patagónia szívében található. A város úgy tűnik, mintha talán Svájcban lenne, tele van alpesi környezettel, ami lenyűgöző lehetőségeket kínál a téli sportokra. A napközbeni síelésre és snowboardozásra való kiváló lehetőségeken kívül a városben található Chico Cerro Catedral figura gerincű hegytúra, elsőséllyel kilátással. Azok számára, akik a relaxációra vágynak, Bariloche kínál több wellness-szállást is.

El Calafate

El Calafate a híres Perito Moreno gleccser szóbahozhatatlan látványával bír, ami valószínűleg Argentína egyik legszebb természeti helyszínei közé tartozik. A városban számos szállodát és motel-eket találunk, de a terület egyik legjobb szállása a Xelena Hotel & Suites. A Xelena Hotel és Suites a gleccserre néző kilátással rendelkezik. A hotel 71 szobával és lakosztállyal büszkélkedhet, ahol minden szoba rendelkezik magánbalkonnal.

Ushuaia

Ushuaia egy kis város argentin történelemmel, ahonnan a híres Városháza területe és tengerpartja található. Azonban az Ushuaia látogatóknak az egyik legizgalmasabb dolog az Antarktisz kiutazás, amely a városból indul. A körút az Ushuaia szállodáiban eltöltött pihenést követően indul. Az Ushuaia kínál tradicionális argentin ételeket, és a környező hegységek és fjordok lenyűgöző kilátását élvezhetjük.

Az argentin Patagónia számos remek lehetőséget rejt, ahol az építészeti értékek, a történelmi helyszínek és a természeti szépségek egyaránt megtalálhatóak. A kiváló szállásajánlatok pedig biztosítják, hogy az élmények minden szempontból felejthetetlenek legyenek. Ha Patagónia jelenlegi utazási tervei között szerepel, az igényeknek megfelelően választhatja ki azt a szállást, hogy megfeleljen az igényeknek.


Nejrozsáhlejší online selekce letenek

A legalacsonyabb ár garantáltan

Majdnem minden ügyfelünk elégedett (98%)

Olcsó repülőjegyek kedvező áron

Olcsó repülőjegyek a világ minden részére egy platformon.

Repülőjegyek lokalizálása